Faktor sing Ngaruhi Kompleksitas Bagean

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Faktor sing Ngaruhi Kompleksitas Bagean

    • Ukuran Part

    Ukuran mung ora nemtokake kerumitan bagean, nanging bisa dadi faktor.Elinga, bagean planar sing kadhangkala luwih gedhe luwih angel tinimbang bagean sing luwih cilik lan luwih rumit.Uga, nimbang ukuran fitur individu, amarga iki mengaruhi ukuran alat pemotong sing bakal digunakake.Alat pemotong sing luwih gedhe, kanthi kacepetan dhuwur bisa mbusak materi kanthi luwih cepet, nyuda wektu mesin.

    • Pangolahan bagean

    Jumlah operasi, intervensi lan pamriksa sing dibutuhake ing bagean kasebut uga bakal nyebabake kerumitan bagean.Gumantung ing geometri, rampung lan toleransi etc., urutan operasi bisa Komplek, akeh wektu lan rinci.Contone, bagean sing kompleks mbutuhake sawetara reorientasi lan intervensi manual.Kadhangkala, mesin sumbu 5 utawa mesin gilingan bisa dadi mesin sing paling cocok, contone, yen biaya-efektif kanggo ngasilake utawa mbutuhake biaya nduwur sirah sing kurang.

    • Toleransi bagean

    Toleransi bagean bisa nyebabake pilihan mesin CNC sing digunakake lan uga bisa mengaruhi biaya lan wektu timbal.Toleransi sing bisa ditindakake uga kena pengaruh materi, kacepetan mesin lan perkakas.Cukup, sing luwih kenceng toleransi, luwih akeh biaya sampeyan.Toleransi sing luwih dhuwur ngidini luwih tliti, nanging bisa uga mbutuhake proses, operasi, lan alat lan mesin tambahan, saengga nambah biaya.

    gambar002

    Jinis rampung

    • Blasting manik

    Bead Blasting melu mbusak sembarang celengan lumahing utawa imperfections ing bagean kanggo liyane seragam, Rampung Gamelan.Manik-manik sing bentuke bola njamin finish sing konsisten lan umume digunakake kanggo menehi finish matt.Manik-manik sing luwih alus uga bisa digunakake kanggo finish sing luwih kaya satin utawa kusam.

    • Rampung anodized

    Rampung anodized nawakake lapisan tahan nyandhang sing ditemtokake, biasane kasedhiya ing pirang-pirang warna.Anodizing umume transparent, lan lapisan biasane lancip supaya manawa kanggo nimbang tandha Machine CNC ing lumahing.

    • Minangka mesin

    Rampung liyane bakal ninggalake roughness lumahing minangka Piece wis machined.Kekasaran layanan sing tepat ditemtokake nggunakake nilai Ra.Biasane kekasaran permukaan kanggo bagean mesin CNC yaiku Ra 1.6-3.2µm.

    Laporan Inspeksi CMM

    Apa laporan CMM lan kenapa aku butuh?

    Inspeksi Mesin Pengukuran Koordinat (CMM) kalebu nggunakake mesin pangukuran koordinat kanggo mriksa dimensi bagean kanggo mesthekake manawa bagean kasebut cocog karo syarat toleransi tartamtu.Mesin Ukur Koordinat digunakake kanggo ngukur kualitas lan karakteristik obyek.

    Pemriksaan CMM bakal dibutuhake kanggo ngukur bagean sing luwih rumit kanggo mesthekake yen cocog karo spesifikasi kasebut.Dheweke bakal asring dilebokake kanggo bagean presisi banget sing mbutuhake kualitas lan akurasi sing paling dhuwur.Ing wektu iki, permukaan sing mulus uga bakal dipriksa kanggo mesthekake yen akurat kanggo gambar lan desain.

    A CMM dianggo kanthi nggunakake probe sing ngukur titik ing workpiece.3 sumbu mbentuk sistem koordinat mesin.Sistem liyane yaiku sistem koordinat bagean, ing ngendi 3 sumbu hubungane / cocog karo fitur lan datum benda kerja.

    Ngukur234

    Keuntungan saka Inspeksi CMM

    Pemriksaan CMM bakal ditindakake nalika dibutuhake, lan kadhangkala wajib.Laporan Inspeksi CMM bisa ngirit wektu lan nyuda biaya nduwur sirah kanthi mesthekake yen bagean kasebut wis digawe kanthi tepat kanggo desain kasebut.Iki njamin ora ana sing ditinggalake lan ana panyimpangan saka desain utawa kesalahan sing ditemokake sadurunge dikirim.

    Gumantung ing industri, panyimpangan saka specification bisa duweni potensi catastrophic (Contone, industri medical, utawa industri aerospace.) Priksa kontrol kualitas final iki bisa kurban reassurances sadurunge bagean wis mlebu mati lan dikirim menyang klien.

    Deskripsi Produk

    Kompleksitas bagean
    Kompleksitas bagean

    123456


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita