• BZL-3(2)
  • BZL-2(2)
  • BZL-1(2)
  • Closeup saka peralatan pengeboran CNC umum.Ilustrasi 3D

Babagan awake dhewe

Ing masyarakat modern, macem-macem produk sing beda-beda wis digunakake ing ngendi-endi ing macem-macem lapangan, kayata otomotif, industri, lan artikel rumah tangga, lan liya-liyane, nanging kadhangkala, wong bakal takon apa produk sing sampeyan gawe utawa ing ngendi. Apa aku bisa ndeleng produk sampeyan ing urip kita?Cukup ngomong, aplikasi mobil dudu lapangan sing ora dingerteni.We drive mobil saben dina, nanging apa kita ora ngerti iku ana ewu bagean mobil bisa digawe dening CNC Machining lan Sheet Metal, kayata pigura mobil, bagean dirancang khusus lan malah meneng.Sing apa kita nggawe.

Basile Machine Tool (Dalian) Co., Ltd. (BMT) iki diadegaké ing 2010 karo sesanti cetha: Kanggo ngawula CNC Precision Machining Parts, Sheet Metal lan Stamping Parts.Wiwit, BMT wis prodhuksi bagean machined tliti dhuwur kanggo akèh Industri, kalebu Otomotif, Industrial, Petroleum, Energy, Aviation, Aerospace, etc. karo toleransi banget nyenyet lan dhuwur tliti.

Kabar

Nilai Timeless saka merek dudu "Berita".
Kabeh sing ditulis babagan iki, yaiku!

Mitra utama

mitra
mitra 1
mitra 14
mitra 13
1fdda61f4
2fdda61f4

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita