liyane

COVID-19--Bisnis kaya biasane.
Kita bakal ngoperasikake kabeh layanan kaya biasane.
Tetep Aman.

Validitas Kutipan

Umumé, 15 Dina wiwit Kutipan Tanggal.

MOQ

1.00 pcs

Sarat Kutipan

Ex-W, FOB, CIF, CRF, lsp.

Wektu Pembayaran

100% T / T (30% / 40% / 50% Pembayaran Lanjut lan 70% / 60% / 50% Pembayaran Imbang sadurunge Pangiriman), lsp.

Dokumen Bea Cukai

Miturut Katentuan Kutipan lan Panjaluk Pelanggan.Biasane, dokumen ing ngisor iki diwenehake:

Invoice Komersial (CCPIT CI uga ditampa), Daftar Kemasan, COO, B/L lan Kebijakan Asuransi.

Paket

Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.

Pelabuhan loading

Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.

Lead Time

Biasane, 15-30 dina kerja sawise nampa Pembayaran Lanjut.Nanging gumantung ing panjalukan sing beda.

Proses Teknologi Pengolahan

Hubungi kita saiki kanggo proyek mesin CNC khusus sampeyan.

Sampeyan bisa tansah nyana manungsa waé cepet kita.Lan kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses lan sukses karo sampeyan.

Kita ora mung pengin dadi produsen lan supplier bagean mesin CNC khusus, nanging uga mitra sing bisa dipercaya ing China kanggo manufaktur mesin CNC.

Sambutan pitakon lan gambar kapan wae.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita