Aluminium CNC Machining Parts

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Apa sing bisa kita lakoni kanggo sampeyan?

    BMT minangka Perusahaan Mesin CNC Cina, nyedhiyakake layanan presisi dhuwur sing larang regane kaya ing ngisor iki:

    ▶ Layanan Mesin CNC
    ▶ Layanan Penggilingan CNC &Layanan Nguripake
    ▶ Mesin CNC Custom lan Penggilingan CNC
    ▶ Mesin CNC Presisi lan Penggilingan CNC
    ▶ Mesin CNC Metal
    ▶ Kuningan CNC Machining
    ▶ Mesin CNC Baja Karbon
    ▶ Mesin CNC Stainless Steel
    ▶ Mesin CNC Aluminium

    ▶ Mesin CNC Plastik
    ▶ Mesin CNC Titanium
    ▶ Mesin CNC Alloy
    ▶ Mesin CNC 3 Axis
    ▶ Mesin CNC 4 Axis
    ▶ Mesin CNC 5 sumbu
    ▶ Mesin Multi Axis
    ▶ Komponen Mesin CNC
    ▶ Mesin CNC Prototipe, lsp.

    Kita bisa mbantu ngirit biaya mesin lan nambah kualitas produk kanthi nggunakake Mesin Konvensional lan Presisi Modern 3-5 sumbu Mesin CNC lan Penggilingan CNC, lsp.

    Kita setya nyedhiyakake produk mesin CNC sing paling apik lan layanan mesin CNC relatif kanthi rega sing paling kompetitif.
    Minangka perusahaan mesin presisi CNC sing berorientasi pelanggan ing China, kita terus nambah perbaikan bagean mesin khusus lan layanan mesin khusus.

    Yen sampeyan butuh pabrikan mesin CNC sing unggul ing China khusus ing mesin CNC kanthi presisi dhuwur, panggilingan CNC lan giliran CNC, tim sing trampil banget bisa nggawe bagean toleransi sing paling rumit lan ketat kanggo sampeyan kanthi peralatan, kayata pusat mesin CNC, pabrik giliran CNC. lathes, pusat ngowahi CNC lan mesin EDM kabel.

    Apa sing bisa kita lakoni kanggo sampeyan?

    Kami spesialis ing nggawe Custom CNC Machining, CNC Milling, CNC Turning, CNC mesin presisi, CNC Machined parts, CNC Machining Parts, CNC Milling Parts, CNC Turned Parts, CNC Machining Services, CNC Milling Services, CNC Turning Services, etc.

    Kanthi pusat mesin CNC presisi modern sing canggih, mesin bubut CNC, mesin bubut pabrik giliran CNC, mesin EDM kabel lan akeh peralatan manufaktur mesin sekunder liyane, kita bisa nangani pesenan nganti jutaan bagean.

    Apa Sampeyan Kudu Pilih Kita?

    ▶ Luwih saka 10 taun pengalaman ing Mesin CNC / Bagian Mesin;
    ▶ Wis dadi pimpinan industri kaya BMW, Toyota lan sawetara industri otomotif liyane;
    ▶ Kasuksesan kita gumantung marang karyawan sing pinunjul lan apik banget sing makarya kanthi setya;
    ▶ Profesional kanggo bagean siji lan layanan produksi massal diwenehake;
    ▶ Mesin presisi CNC modern kanthi mesin konvensional tegese biaya-efektif;
    ▶ Pengalaman desain lan manufaktur sing sugih;
    ▶ Nyederhanakake proses produksi kanthi cepet kanthi maksimal;
    ▶ Presisi dhuwur, akurasi dhuwur, lan toleransi sing ketat kanggo njamin dimensi gambar;
    ▶ Rata-rata 5-7 dina kerja wektu produksi turnaround lan 98% ing wektu pangiriman;
    ▶ Pilihan macem-macem bahan mesin kanggo nyukupi syarat khusus pelanggan;
    ▶ Kutipan cepet lan kompetitif sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon;
    ▶ Kanthi kutipan biaya-efektif dhuwur, kita ngadeg kanthi Kualitas produk kita.
    ▶ Nguji kabeh produk sesuai karo norma negara Pelanggan sadurunge dikirim;
    ▶ Nggawe dokumen Pranyatan Bea Cukai lan Reresik khusus lan Ngatur rasio biaya-efektif lan kinerja-rega dhuwur Layanan Transportasi;
    ▶ Kepuasan pelanggan sing dhuwur lan ngomongake babagan kualitas lan layanan;
    ▶ Umpan balik cepet saka layanan pelanggan, kita bangga karo pendekatan individu kanggo pelanggan.Pengabdian kanggo dadi partner long-run, ora mung supplier.

    Industri Apa sing Kita Layani?

    Produk mesin CNC kita wis digunakake ing macem-macem industri, kayata elektronik, medis, otomotif, kelautan, pertanian, alat mesin, semikonduktor, eksploitasi minyak, energi, panganan, teknologi tinggi, militer, lsp.

    Apa Bahan sing Bisa Digunakake?

    Kita bisa mesin loro bagean Metal & Plastik.Bahan logam kalebu Aluminium, Kuningan, Tembaga, lan Baja Tahan Karat, kayata AL5052, AL6061, AL7075, SUS303, SUS304, SUS316, 316L, LY12, 65Mn, Cr12, 40CrMo, AL6063, AISI, Q15L14 POM, Nylon, Teflon lan Akrilik, lsp.

    img

    Deskripsi Produk

    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts

    1 2 5 6 7 8 3 4

    Precision Machining Parts

    6 1 2 3 5

    Precision Machining Parts

    jiansan (4) jiansan (5) jiansan (1) jiansan (2) jiansan (3)

    Kepiye Cara Entuk Kutipan Penjualan saka Kita?

    Mangga ngirim gambar bagean utawa conto karo syarat rinci kanggo kita liwat email.Format gambar bisa 2D utawa 3D kaya JPG, PDF, DWG, lan STP.Banjur kita bakal ngatur kutipan biaya-efektif kanggo sampeyan ing 48 jam.
    Amarga njaga dokumen rahasia informasi gambar pelanggan, kita ngurmati properti intelektual sampeyan lan tanpa ijin tinulis, kita ora bakal mbukak gambar lan informasi liyane menyang pihak katelu liyane.Yen sampeyan duwe NDA (Nondisclosure Agreement), kirimake menyang kita lan kita bakal menehi tandha lan bali menyang sampeyan.

    Hubungi kita saiki kanggo proyek mesin CNC khusus sampeyan.Sampeyan bisa tansah nyana manungsa waé cepet kita.Lan kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses lan sukses karo sampeyan.Kita ora mung pengin dadi produsen lan supplier bagean mesin CNC khusus, nanging uga mitra sing bisa dipercaya ing China kanggo manufaktur mesin CNC.Gambar sambutan lan conto.

    img
    dg
    ffg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita