Layanan Parts Mesin CNC Custom Made

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Layanan Parts Mesin CNC Custom Made

    Layanan sing apik ana ing jantung kabeh sing ditindakake, kanthi tujuan nggawe manufaktur gampang.Saka kontak dhisikan karo kita, kanggo pangiriman aman saka bagean adat, kita njupuk care saka project.Tansah menehi wektu timbal cepet, kualitas apik lan nilai pinunjul.

    Kita mbusak gesekan saka rantai pasokan kanthi dadi tim dhukungan manufaktur lan ngasilake bagean nggunakake pabrik manufaktur CNC sing terintegrasi, banget.Kita bangga nawakake Layanan Mesin CNC lan liya-liyane kanggo klien sing ana ing Jepang, Eropa, Amerika Serikat, Arab Saudi, lsp.

    CNC Machined Parts

    CNC machined bagean asring bisa beda-beda ing kerumitan.Saka bagean planar prasaja kanggo nuntut, geometri mlengkung Highly Komplek, iku penting kanggo milih mesin CNC bener kanggo proyek.Ana macem-macem jinis mesin CNC lan bisa digunakake kanggo macem-macem bagean.

    Jinis mesin digunakake (CNC lathe, 3 sumbu mesin panggilingan CNC utawa 4/5 pusat mesin sumbu, etc) biasane bakal ditemtokake dening kerumitan bagean.Kerumitan bagean, geometri lan dimensi mengaruhi jinis mesin sing dipilih, bebarengan karo toleransi, panggunaan pungkasan produk, lan jinis materi.

    CNC Machined Parts

    CNC machined bagean asring bisa beda-beda ing kerumitan.Saka bagean planar prasaja kanggo nuntut, geometri mlengkung Highly Komplek, iku penting kanggo milih mesin CNC bener kanggo proyek.Ana macem-macem jinis mesin CNC lan bisa digunakake kanggo macem-macem bagean.

    Jinis mesin digunakake (CNC lathe, 3 sumbu mesin panggilingan CNC utawa 4/5 pusat mesin sumbu, etc) biasane bakal ditemtokake dening kerumitan bagean.Kerumitan bagean, geometri lan dimensi mengaruhi jinis mesin sing dipilih, bebarengan karo toleransi, panggunaan pungkasan produk, lan jinis materi.

    Desain CNC

    Secara umum, bagean sing luwih rumit bakal mbutuhake pertimbangan liyane sajrone mesin amarga desain, dimensi lan syarat tartamtu.Insinyur desain kudu tansah, yen bisa, bisa nggawe bagean sing gampang lan gampang digawe nalika bagean kasebut ana ing proses desain.Desain sing luwih gampang, luwih gampang kanggo nggawe, lan, kanthi standar, biaya overhead sing luwih murah.

    Desainer mekanik tansah nimbang carane nggawe desain sing mbutuhake komponen luwih sithik nalika menehi kinerja maksimal.Iki bisa nyuda biaya nalika uga njamin efisiensi lan output sing luwih dhuwur.

    Desain CNC

    Secara umum, bagean sing luwih rumit bakal mbutuhake pertimbangan liyane sajrone mesin amarga desain, dimensi lan syarat tartamtu.Insinyur desain kudu tansah, yen bisa, bisa nggawe bagean sing gampang lan gampang digawe nalika bagean kasebut ana ing proses desain.Desain sing luwih gampang, luwih gampang kanggo nggawe, lan, kanthi standar, biaya overhead sing luwih murah.

    Desainer mekanik tansah nimbang carane nggawe desain sing mbutuhake komponen luwih sithik nalika menehi kinerja maksimal.Iki bisa nyuda biaya nalika uga njamin efisiensi lan output sing luwih dhuwur.

    tunggal

    Kerumitan komponen tansah dadi pertimbangan kanggo desainer mekanik, lan komponen kinerja dhuwur sing dirancang kanthi efisien bakal nimbang wektu timbal mesin.Teknik presisi bisa nyuda resiko sing asring disebabake dening kesalahan manungsa.Kesalahan cilik ing pangukuran, eksekusi utawa produksi bisa nyebabake proyek lan produk dikompromi.Kanthi atine, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan nggarap desainer, insinyur lan produsen sing berpengalaman.

    Sawise ujar manawa, mesin CNC sing kompleks bakal dibutuhake, ing ngendi tingkat akurasi lan finishing sing dhuwur bisa nyebabake wektu timbal sing luwih suwe.Aturan umum iku 4/5 sumbu CNC Machining bakal dibutuhake kanggo bagean Komplek lan wangun Komplek.Iki amarga mesin bisa digunakake kanggo 4/5 sudhut / sumbu beda kanggo entuk wangun final, tinimbang loro utawa telu sing operate mung X lan Y.

    Kanthi nggabungake telung sumbu liyane, A, B, lan C, bagean sing luwih akurat lan rumit bisa digarap mesin, tanpa kudu ngowahi maneh bagean kasebut kanthi manual ing mesin kasebut.Kasunyatan bilih 5 sumbu CNC panggilingan bisa kurban 'single persiyapan' iku gedhe, entuk manfaat wektu-nyuda.

    Akurasi alat lan operator sing berpengalaman bisa mbantu njamin manawa bagean sing dibutuhake bisa diprodhuksi kanthi asil sing akurat banget lan wektu timbal sing cepet.Sampeyan mesthi kudu hubungi produsen sing berpengalaman kanggo takon babagan kemampuan mesin lan kepiye carane bisa mbantu sampeyan.Ing BMT, kita bisa menehi penawaran gratis 24 Jam;ndeleng carane kita bisa bantuan project dina iki.Entuk.

    img

    Deskripsi Produk

    Parts Mesin CNC
    Parts Mesin CNC

    123456


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita