Layanan Mesin CNC Custom

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    BMT CNC Machining Services Kapabilitas

    Minangka salah sawijining pemasok mesin CNC presisi sing paling cepet berkembang, BMT ana ing Business for One Purposekanggo Ngatasi Masalah Manufaktur Cepet-Turnaround Panjenengan.Kapabilitas mesin utama ing BMT ing ngisor iki kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan PARTS MESIN CNC, wiwit saka prototipe kanthi cepet nganti bagean presisi lan mesin perkakas, lan nganti produksi pungkasan.

    CNC ngowahi:A proses Manufaktur kang bar saka materi dianakaké ing Chuck lan diputer nalika kirim alat, karo alat nglereni wis diprogram kanggo mbusak materi kanggo nggawe wangun programmed dikarepake.Utawa, kita bisa ngomong sing teknologi liwat kang pemblokiran materi tetep ing CNC ngowahi tengah utawa lathe puteran karo kacepetan dhuwur, nalika alat nglereni obah menyang sumbu puteran kanggo proses workpiece, kanggo njaluk CNC nguripake bagean karo ukuran drawing pas.

    Penggilingan logam
    Layanan Parts Mesin CNC Custom Made

    Penggilingan CNC:Proses mesin paling umum sing nggunakake kontrol komputerisasi lan alat nglereni multi-titik puteran kanggo mbusak materi saka workpiece lan entuk produk sing dirancang khusus nalika cara fabrikasi liyane kaya nglereni laser utawa nglereni plasma bisa entuk asil sing padha;wong luwih seneng milih sing luwih murah.Nanging cara iki ora bisa mbandhingaké karo Kapabilitas panggilingan CNC.Proses iki umum digunakake kanggo mesin sawetara saka sudhut bahan, kayata logam, plastik, alloy, Kuningan, etc. Nalika mesin digunakake ing bagean Komplek, kita luwih seneng nggunakke pemotong panggilingan CNC kanggo nindakake gerakan bunder lan nggawe gilingan. bagean karo wangun tartamtu, kalebu slot , bolongan, grooves, etc.

    Pengeboran CNC:A proses nglereni sing nggunakake pengeboran kanggo nggawe bolongan saka bunder salib-bagean ing materi ngalangi kang workpiece wis tetep ing lathes, panggilingan utawa mesin pengeboran lan dicokot pengeboran biasane alat nglereni Rotary;cutter bakal kempal karo tengah bolongan lan muter kanggo nggawe bolongan babak.Proses pengeboran digawe kanthi ngobahake bor menyang bolongan kanthi gerakan singkat sing diulang kanthi cepet.Pengeboran CNC nduweni kaluwihan ing ngisor iki: Akurasi sing ora cocog karo produktivitas sing diunggahake, nyuda biaya lan garis produksi sing dioptimalake;versatility lan reproducibility.

    Bagian Mesin Kuningan
    Mesin Presisi

    CNC Milling lan Nguripake:Biasane, ngowahi lan panggilingan minangka rong proses mesin umum sing mbusak materi saka benda kerja kanthi bantuan alat pemotong.Kanggo ombone tartamtu, nalika panggilingan lan ngowahi digabungake bebarengan, majeng CNC Milling lan Nguripake digawe.Iku teknologi mesin majemuk kang alat nglereni lan workpieces loro puteran dening persiyapan program ing sistem kontrol numerik komputer, kanggo gawé bagean sudhut mlengkung utawa khusus-shaped Komplek liwat dirancang macem-macem tugas.Kanthi teknologi berteknologi tinggi iki, kabeh bagean sing kompleks bakal gampang ditindakake kanthi macem-macem program.

    Deskripsi Produk

    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts

    Kapabilitas Layanan Mesin CNC BMT (2) Kapabilitas Layanan Mesin CNC BMT (3) Kapabilitas Layanan Mesin CNC BMT (4) Kapabilitas Layanan Mesin CNC BMT (5) Kapabilitas Layanan Mesin CNC BMT (6) Kapabilitas Layanan Mesin CNC BMT (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita