Bahan Kita Bisa Nggawe

Ringkesan Materi, Perawatan Lumahing lan Piranti Inspeksi

Bahan kasedhiya

Aluminium: AL5052 / AL6061 / AL6063 / AL6082 / AL7075, lsp.
Kuningan lan Tembaga: C11000 / C12000 / C36000 / C37700 / 3602 / 2604 / H59 / H62, etc.
Baja Karbon: A105, SA182 Gr70, Q235 / Q345 / 1020 (C20) / 1025 (C25) / 1035 (C35) / 1045 (C45), lsp.
Baja tahan karat: SUS304 / SUS316L / SS201 / SS301 / SS3031 / 6MnR, lsp.
Baja Paduan: Paduan 59, F44 / F51 / F52 / F53 / F55 / F61, G35, Inconel 628/825, 904L, Monel, Hastelloy, lsp.
Baja cetakan: 1.2510 / 1.2312 / 1.2316 / 1.1730, lsp.
Plastik: ABS / Polikarbonat / Nilon / Delrin / HDPE / Polypropylene / Akrilik Bening / PVC / Resin / PE / PP / PS / POM, lsp.
Bahan liyane: Casting lan Forging Pars lan Minangka panyuwunan Pelanggan.

Perawatan lumahing

Oxide Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome Plating, Zinc Plating, Nickel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.

Piranti Inspeksi

A. Mitutoyo Electronic Digital Display Caliper;

B. Mitutoyo OD Digimatic Micrometer;

C. Mitutoyo Precision Block Gauge;

D. Aturan Kedalaman Caliper lan Go-no Go Gauge;

E. Plug Gauge lan R Gauge;

F. ID Digimatic Micrometer;

G. Utas Ring Gauge lan Plug Gauge;

H. Telung Mesin Ukur Koordinat;

I. Angle Ruler lan Meter Ruler;

J. ID Gages lan Mikroskop;

K. Indikator Dhuwur lan Dial Indicator;

L. Nang Caliper lan Dialgage;

M. Mesin Uji Proyektor;

N. Tingkat Platform Marmer;

Format file

CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.

Deskripsi Bahan Mesin CNC

1. Aluminium Alloy

Bahan

Katrangan

Aluminium 5052/6061/6063/7075, lsp.

Logam mesin sing paling populer.Gampang mesin lan entheng, sampurna kanggo prototipe, militer, struktural, otomotif lan aplikasi aerospace.Aluminium tahan korosi digunakake ing aplikasi sheet metal.

7075 luwih harder lan kekuatan luwih aluminium alloy.

2. Bronze, Kuningan, lan Paduan Tembaga

Bahan

Katrangan

Tembaga

Bahan sing umum dikenal, apik kanggo konduktivitas listrik.

Copper 260 & C360 (Kuningan)

Kuningan sing kuwat banget.Great kanggo komponen radiator lan Kuningan Highly mesin.Apik kanggo gear, katup, fitting lan sekrup.

gangsa

Tembaga bantalan standar kanggo aplikasi tugas ringan.Gampang mesin lan tahan karat.

3. Stainless Steel lan Baja Karbon

Bahan

Katrangan

Baja tahan karat

Umum digunakake ing mesin CNC

resistance impact banget

Kekuwatan tensile dhuwur, cocok kanggo welding

Sifat tahan karat kimia sing apik banget

Baja Karbon

resistance karat apik ing lingkungan entheng

Sifat-sifat pembentuk sing apik.Bisa dilas.

Apik kanggo aplikasi Pesawat, bagean Mesin, Pompa lan bagean tutup, aplikasi Arsitektur, Kacang lan bolt, lsp.

4. Logam Mesin Titanium

Bahan

Katrangan

Titanium Gr2/Gr5/Gr12

High Strength, Low Bobot, lan konduktivitas termal Dhuwur.Apik kanggo aplikasi ing industri otomotif lan aeroangkasa.Resistance korosi sing apik, weldability lan formability.Titanium sing paling umum digunakake ing industri pertambangan.

5. Logam Mesin Seng

Bahan

Katrangan

Paduan seng

Paduan seng nduweni konduktivitas listrik sing apik lan tahan banget kanggo korosi.Paduan iki gampang diobati kanggo lukisan, plating, lan anodizing.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita