CNC Machining Metal Parts

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Metal Parts CNC Machining

    Kaluwihan saka BMT CNC Machining Services

    ▶ Luwih saka 10 taun pengalaman ing Mesin CNC / Bagian Mesin;
    ▶ Wis dadi pimpinan industri kaya BMW, Toyota lan sawetara industri otomotif liyane;
    ▶ Kasuksesan kita gumantung marang karyawan sing pinunjul lan apik banget sing makarya kanthi setya;
    ▶ Profesional kanggo bagean siji lan layanan produksi massal diwenehake;
    ▶ Mesin presisi CNC modern kanthi mesin konvensional tegese biaya-efektif;
    ▶ Pengalaman desain lan manufaktur sing sugih;
    ▶ Nyederhanakake proses produksi kanthi cepet kanthi maksimal;
    ▶ Presisi dhuwur, akurasi dhuwur, lan toleransi sing ketat kanggo njamin dimensi gambar;
    ▶ Rata-rata 5-7 dina kerja wektu produksi turnaround lan 98% ing wektu pangiriman;
    ▶ Akeh pilihan bahan mesin sing kasedhiya kanggo nyukupi syarat khusus pelanggan;
    ▶ Kutipan cepet lan kompetitif sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon;
    ▶ Kanthi kutipan biaya-efektif dhuwur, kita ngadeg kanthi Kualitas produk kita.Kita bisa netepake practicability, linuwih, lan nggunakake keamanan bagean mesin kita uga kita Sincerely suggest teknologi Processing paling apik kanggo pelanggan lan nyuda uneg-uneg pelanggan;
    ▶ Nguji kabeh produk sesuai karo norma negara Pelanggan sadurunge dikirim;
    ▶ Nggawe dokumen Pranyatan Bea Cukai lan Reresik khusus lan Ngatur rasio biaya-efektif lan kinerja-rega dhuwur Layanan Transportasi;
    ▶ Kepuasan pelanggan sing dhuwur lan ngomongake babagan kualitas lan layanan;
    ▶ Umpan balik cepet saka layanan pelanggan, kita bangga karo pendekatan individu kanggo pelanggan.Kanggo kita, pelanggan minangka mitra lan kita nyedhiyakake dhukungan teknis sing lengkap lan berkualitas;Pengabdian kanggo dadi partner long-roto, ora mung supplier;
    ▶ Layanan presales profesional kabeh pitakonan manufaktur CNC Machining lan layanan sawise dodolan eksklusif pas wektune;
    ▶ Ajeg nganakake pelatihan lan seminar profesional ing perusahaan kita, kanthi gratis.

    Sawetara Produk Kita Nggawe

    bagean mesin

    Deskripsi Produk

    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts

    Bagian Logam Mesin CNC (2) Bagian Logam Mesin CNC (3) Bagian Logam Mesin CNC (6) Bagian Logam Mesin CNC (7) Bagian Logam Mesin CNC (1) Bagian Logam Mesin CNC (5)

    Yen sampeyan nggoleki produsen mesin CNC sing mumpuni, tim kita bakal mriksa desain sampeyan, nggawe penawaran, netepake biaya lan entuk bagean fabrikasi non-logam utawa logam dadi produksi kanthi teratur lan efisien.Kita ana ing bisnis dadi mitra liwat saben tahap pangembangan produk lan manufaktur khusus.Mung sampeyan kudu dipercaya ing kita!Kirimi priksaan saiki lan tekan kahanan win-win.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita