Babagan awake dhewe

Corporation Brief Pambuka

Ing masyarakat modern, macem-macem produk sing beda-beda wis digunakake ing ngendi-endi ing macem-macem lapangan, kayata otomotif, industri, lan artikel rumah tangga, lan liya-liyane, nanging kadhangkala, wong bakal takon apa produk sing sampeyan gawe utawa ing ngendi. Apa aku bisa ndeleng produk sampeyan ing urip kita?Cukup ngomong, aplikasi mobil dudu lapangan sing ora dingerteni.We drive mobil saben dina, nanging apa kita ora ngerti iku ana ewu bagean mobil bisa digawe dening CNC Machining lan Sheet Metal, kayata pigura mobil, bagean dirancang khusus lan malah meneng.Sing apa kita nggawe.

Basile Machine Tool (Dalian) Co., Ltd. (BMT) iki diadegaké ing 2010 karo sesanti cetha: Kanggo ngawula CNC Precision Machining Parts, Sheet Metal lan Stamping Parts.Wiwit, BMT wis prodhuksi bagean machined tliti dhuwur kanggo akèh Industri, kalebu Otomotif, Pangolahan Pangan, Industri, Petroleum, Energy, Aviation, Aerospace uga macem-macem bagean liyane karo toleransi banget ketat lan tliti dhuwur.Ing panuntun dhumateng lan pengawasan saka Japanese Experts lan Italia Senior Engineer, kita duwe iman tanpa wates ing nyediakake High Quality CNC Machined Products lan Sheet Metal & Stamping Parts.

img
8

Kekuwatan Enterprise

BMT ana ing Bisnis kanggo Siji Tujuan kanggo Ngatasi Masalah Manufaktur Cepet-Turnaround!Solusi Manufaktur saka BMT yaikuBagean Mesin CNC, lan Bagean Lembaran Logam & Stamping.Bebarengan, kita bakal navigasi segara Desain, Wektu Lead lan variabel Anggaran lan nggawe proses keputusan sampeyan cepet.Nanging kepiye carane nindakake?Jawaban iki cukup prasaja ~KITA PEDULI.

Sajrone pirang-pirang taun, BMT dadi spesialis mesin presisi sing dianggep kanthi luwih saka 40 set Mesin CNC, kayata Mesin Bubut CNC, Pusat Mesin CNC, Mesin Bubut, WEDM, Mesin Penggilingan lan Pengeboran, Mesin Pemotongan, Mesin Welding Panasonic, lsp. .

Kanggo nggayuh pangarep-arep sing munggah, BMT wis kerja sama karo siji Perusahaan Italia wiwit taun 2016, ngrancang lan ngembangake Clamps Alat Mesin (Utility Model Patent No.: ZL 2019 2042 3661.3).

Kanthi saben proyek sing sukses, reputasi kita mundhak, supaya bisa nambah basis pelanggan sacara geografis lan saka sudut pandang industri.

Saiki, BMT's Machining Parts bisa ditemokake ing saindenging jagad, nindakake kabeh jinis kerja mesin kanggo sawetara perusahaan terkemuka ing donya, kayata Toyota, BMW, Toshiba, Mori Seiki, lsp.

Kenapa Partner karo BMT?

BMT bisa apa?BMT ana kanggo ngilangi rasa lara sampeyan.Kita ana ing bisnis dadi mitra liwat saben tahap pangembangan produk lan manufaktur khusus.Mung sampeyan kudu dipercaya ing kita! Kita Luwih Gampang Digarap, Cepet Nanggapi lan Progresif Ing Tutul Kita, lan kita bakal nuntun tim pangembangan sampeyan liwat kekacauan supaya komponen kualitas sampeyan diprodhuksi kanthi cepet lan kanthi rega sing paling apik.

Kenapa partner karo BMT?Amarga Wong Kita Nggawe Bedane.Kita nggabungake teknologi paling anyar kanthi layanan sing luar biasa saka para ahli sing semangat kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan amarga ora ana sing bisa.

Kanggo nerusake keunggulan sing wis kabukten, kita ngarep-arep nggawe kemitraan jangka panjang, gotong royong karo luwih akeh pelanggan kanthi sikap profesional, pakaryan lan layanan berkualitas.Kita yakin manawa BMT bakal dadi pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki produsen mesin logam presisi kanthi kualitas lan layanan profesional sing unggul.

Kita yakin manawa BMT bakal dadi pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki produsen mesin logam presisi kanthi kualitas lan layanan profesional sing unggul.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita