Hubungi Kita

Basile Machine Tool (Dalian) Co., Ltd.

alamat

Inkubator Bisnis Teknologi Tinggi, Zona Pengembangan, Kutha Dalian, Liaoning, China.

Telpon

Telpon: 0086-188-4282-6213

Fax: 0086-0411-39319345

Whatsapp: 0086-188-4282-6213

Jam kerjo

Senin-Jumat: 9:00 nganti 18:00

Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
>

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita