Kapabilitas Mesin

Ing BMT, para pelanggan mbutuhake kita nggawe macem-macem bagean lan komponen khusus ing macem-macem wujud lan dimensi, nggunakake Pusat Mesin CNC 3-axis, 4-axis, lan 5-axis CNC Machining Centers, Mesin Bubut CNC, Mesin Bubut Konvensional, Mesin Penggilingan lan Grinding. Mesin, etc. Apa wae mesin lan teknologi pangolahan sing digunakake, kita kudu njamin akurasi kanthi macem-macem panggilingan, pengeboran, ngowahi lan perkakas, lsp.

Kita wis nandur modhal ing peralatan lan piranti lunak Mesin CNC anyar sajrone 5 taun kepungkur lan terus nganyarke mesin sing wis ana kanthi inovasi paling anyar kanggo nyedhiyakake produk kualitas apik kanggo para pelanggan.

Tim kita luwih seneng nulungi proyek Quick Turn-around lan bakal mbantu sampeyan nemtokake cara mesin sing paling cocog kanggo kabutuhan proyek sampeyan.

Kapasitas mesin

Layanan

OEM / Custom CNC Machining Parts

Jinis Proses

CNC Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.

Toleransi

0.002-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan karo gambar klien.

Kasar

Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.

Bahan baku sawing

Nganti 12 "diameter kanthi 236" dawa utawa stok warata nganti 12" amba kanthi 236" dawa

CNC / ManualNguripake Kapasitas

Dhiameter nganti 30 ″ lan dawa nganti 230 ″(Diameter 15″ lan dawane 30″ yaiku Mesin Gabungan Nguripake lan Penggilingan)

Kapasitas Penggilingan

Kanggo permukaan mesin nganti 26″ x 59″

Kapasitas Pengeboran

Dhiameter nganti 50 mm

Ukuran produk

Minangka request drawing pelanggan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita