Kabar

  • Hubungan Negara Utama

    Katelu, Hubungan Negara Utama terus ngalami panyesuaian sing jero 1. Hubungan China-US ing 2019: Angin lan udan 2019 bakal dadi taun badai kanggo hubungan China-US, sing wis mudhun wiwit wiwitan ...
    Waca liyane
  • Ekonomi Donya

    Ing 2019, crita babagan ekonomi donya ora metu miturut ramalan optimistis.Amarga pengaruh utama politik internasional, geopolitik lan rusake hubungan antarane co ...
    Waca liyane
  • Ekonomi Global Nandhang Taun Suram Ing 2019

    Masa depan ekonomi donya ora mesthi lan kahanan sing durung mesthi saya tambah Ing taun 2019, unilateralisme, proteksionisme lan populisme dadi luwih ora bisa dikendhaleni, nyebabake akeh perkembangan negatif lan masalah anyar kanggo t...
    Waca liyane
  • Negara-negara Perlu Kerja Sama Kanggo Ngatasi Masalah Global

    Ing donya saiki isih adoh saka kang tenang lan impact jero saka krisis financial internasional terus katon, kabeh jinis proteksionisme panas munggah, titik panas regional, hegemonism lan politik daya...
    Waca liyane
  • Perdamaian lan Pembangunan Tetep dadi Tema ing Jaman Kita

    Owah-owahan gedhe ing donya saiki wis nggawe tren umum tentrem lan pembangunan luwih stabil.1. Tren perdamaian, pembangunan lan kerjasama menang-menang wis saya kuat Saiki, internasional lan regional ...
    Waca liyane
  • Proses Kerajinan

    Ing proses produksi, proses ngowahi wujud, ukuran, lokasi lan sifat obyek produksi dadi produk rampung utawa setengah rampung diarani proses.Iki minangka bagean utama saka prodhuk ...
    Waca liyane
  • Pulse lan Mode Gelombang Terus-terusan

    Mode Pulsa lan Gelombang Terus-terusan Bagéyan penting saka micromachining optik yaiku transfer panas menyang area substrat sing cedhak karo materi mesin mikro.Laser bisa operate ing mode pulsed utawa wa...
    Waca liyane
  • Teknologi Fisika, Kimia lan Mekanik Mikro

    1. Physical Micromachining Technology Laser Beam Machining: Proses sing nggunakake energi termal sing diarahake sinar laser kanggo mbusak materi saka permukaan logam utawa non-logam, luwih cocog kanggo bahan rapuh kanthi lo...
    Waca liyane
  • Teknik Mikrofabrikasi

    Teknik mikrofabrikasi bisa ditrapake kanggo macem-macem bahan.Bahan kasebut kalebu polimer, logam, wesi lan bahan atos liyane.Techniques micromachining bisa sabenere machined mudhun kanggo ewu ...
    Waca liyane
  • Perang Rusia Bisa ngganti Aliran Modal Global

    Wiwit perang antarane Rusia lan Ukraina, Amerika Serikat wis nggawe sanksi finansial luwih kulon marang Rusia.Serangkaian sanksi finansial bisa uga ngganti aliran modal global lan alokasi aset ...
    Waca liyane
  • Sistem Keuangan Internasional Mulai Ganti

    Sistem finansial internasional wiwit ngganti Beauty saka kulon menyang Rusia sanksi unprecedented, kapapar sistem ekonomi donya katergantungan gedhe banget ing dollar lan kerugian saka sistem financial US, ...
    Waca liyane
  • Dampak Konflik Rusia-Ukraina ing Pasar Keuangan Global

    Ing jangka menengah lan dawa, dampak negatif saka sanksi ekonomi Barat marang ekonomi global bisa uga ngluwihi konflik Rusia-Ukraina dhewe.Ora mung ngganggu produksi lan rantai pasokan global lan ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita