Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1: Apa produk utama lan sumber materi?

A: Produk utama kami Bagian Mesin CNC presisi tinggi (Baja Karbon, Baja Paduan, Paduan Aluminium, Baja Tahan Karat, Kuningan, Tembaga, paduan Titanium utawa Bagean Kustomisasi liyane), Bagian Lembaran Logam, Bagian Stamping, uga Bagian Molding Injeksi.

Q2: Apa sampeyan duwe kapasitas sing cukup?

A: peralatan produksi kita kanthi kualitas dhuwur.Kita duwe klompok buruh trampil sing wis kerja luwih saka 10 taun.Pengalaman produksi lan teknologi banget sugih lan trampil.Kita duwe dana sing cukup kanggo njamin operasi normal pabrik.

Q3: Apa jenis Layanan sing bakal diwenehake?

A: Niat Asli Perusahaan Kita yaiku NANGTANGI ALL MASALAH kanggo kabeh Pelanggan.Mula, sanajan kita ora bisa nyukupi sawetara syarat sampeyan, kita bakal ngubungi pabrik koperasi, sing nduweni kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, kanthi rega sing cukup lan kualitas sing dhuwur.

Q4: Nalika aku bisa njaluk rega?Apa aku bisa njaluk diskon?

A1: Umumé, kita menehi penawaran resmi sajrone 24 jam, lan tawaran khusus utawa dirancang khusus ora luwih saka 72 jam.Sembarang kasus urgent, hubungi kita langsung liwat telpon utawa ngirim email kanggo kita.

A2: Ya, kanggo pesenan produksi massal, lan pelanggan biasa, biasane, kita menehi diskon sing cukup.

Q5: Apa sing kudu ditindakake yen barang rusak sajrone transportasi?

A: Kanggo ngindhari alangan sakteruse babagan masalah kualitas, disaranake sampeyan mriksa barang kasebut sawise sampeyan nampa.Yen ana transportasi rusak utawa masalah kualitas, monggo njupuk gambar rinci lan hubungi kita sanalika bisa, kita bakal bener nangani kanggo mesthekake mundhut kanggo ngurangi kanggo paling cilik.

Q6: Apa aku bisa nambah Logo ing Produk?

A: Ya, kanggo Parts Mesin, kita bisa nggunakake Laser Cutting utawa Engraving kanggo sijine Logo ing;Kanggo Bagean Lembaran Logam, Bagean Clamping lan Bagean Plastik, kirim Logo lan kita bakal nggawe Mold.

Q7: Apa bisa ngerti kepiye produkku tanpa menyang pabrik sampeyan?

A: Kita bakal nawakake Jadwal Produksi sing rinci lan ngirim Laporan Mingguan karo Foto, sing nuduhake proses mesin sing rinci.Kangge, kita bakal nyedhiyani QC Report kanggo saben jinis Produk sadurunge Delivery.

Q8: Yen sampeyan nggawe produk kualitas kurang, sampeyan bakal mbalekaken kita?

A: Ing kasunyatan, kita ora bakal njupuk kesempatan kanggo nggawe produk kualitas miskin.Umumé, kita bakal nggawe produk kualitas apik nganti entuk kepuasan sampeyan.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita