Layanan Parts Mesin CNC Custom Made

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Custom Made CNC Machining Parts

    Teknologi pangolahan bagean mekanik nuduhake proses ngganti dimensi utawa sifat benda kerja liwat peralatan mekanik.Miturut prabédan ing cara Processing, bisa dipérang dadi nglereni lan meksa Processing.

    Cara pangolahan bagean mekanik utamane kalebu: ngowahi, panggilingan, planing, inserting, grinding, pengeboran, boring, punching, sawing lan cara liyane.Bisa uga kalebu pemotongan kabel, casting, forging, elektro-korosi, pangolahan bubuk, electroplating, lan perawatan panas lan liya-liyane.

    Produsen Mesin CNC Top
    CNC-Custom-Tubesheet-lan-Flanges-Machining-(1)

    1. Nguripake:
    Ana mesin bubut vertikal lan mesin bubut horisontal;peralatan anyar wis CNC mesin lathe, utamané Processing awak Rotary;

    2. Penggilingan:
    Ana panggilingan vertikal lan panggilingan horisontal;peralatan anyar wis CNC panggilingan, uga dikenal minangka pusat mesin CNC, utamané proses alur lan wangun wilayah rencana.Mesthi, iku uga bisa proses camber karo loro sumbu utawa telung sumbu CNC Machining Center.

    3. Perencanaan:
    Utamane proses permukaan area rencana wangun.Ing kahanan normal, roughness lumahing ora luwih dhuwur tinimbang mesin panggilingan;

    4. Pasang:
    Bisa dingerteni minangka planer vertikal, cocok kanggo pangolahan busur bunder sing ora lengkap.

    5. Penggilingan:
    Ana bidang mecah, mecah bunder, bolongan utama mecah, lan alat mecah, etc High tliti Processing lumahing, ing workpiece lumahing roughness utamané dhuwur;

    6. Pengeboran:
    Biasane, iku pangolahan bolongan.

    7. Ngakak:
    Iku utamané bolongan boring liwat pribadi boring utawa agul-agul, uga Processing diameteripun gedhe, bolongan tliti dhuwur, lan wangun workpiece luwih gedhe.

    8. Pukulan:
    Iku utamané punching ngecor liwat punching machine, kang bisa doyo babak utawa bolongan khusus-shaped.

    9. Cutting lan Sawing:
    Utamane nglereni materi liwat mesin sawing, asring digunakake ing proses blanking.

    CNC Custom Tubesheet lan Flanges Machining (2)

    Sembarang mesin digawe saka akeh bagean sing tepat, tanpa bagean mesin, mesin kasebut ora lengkap.Mangkene sebabe bagean mesin duwe peran sing paling penting ing industri mekanik.

    Kanthi pangembangan otomatisasi, teknologi pangolahan mekanik uga wiwit ngotomatisasi arah evolusi sing terus-terusan, kudu duwe peran penting ing pangembangan masyarakat ing mangsa ngarep, sampeyan ngerti, kekuwatan proses mekanik yaiku pangembangan ekonomi nasional.Ing BMT, kita ngetrapake teknologi kasebut kanthi apik, supaya bisa nyedhiyakake bagean mesin sing paling apik kanggo para pelanggan.Yen ana sing dibutuhake, hubungi kita langsung.

    Deskripsi Produk

    Pipa piring 1
    Plate tube 2
    Flange
    Pipa piring 1

    3 6 4 5 1 2

    Plate tube 2

    5 1 2 3 4

    Flange

    Flange (3) Flange (2) Flange (4) Flange (5) Flange (1)

    Produk Liyane Kita Gawe

    dhawuh
    produk mesin
    mesin
    mesin cnc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita