Profesional OEM CNC Machined Parts

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Non-standar Custom CNC Machining

    Mesin kontrol numerik minangka jinis pangolahan non-standar, sing ngganti ukuran benda kerja utawa kinerja benda kerja.Nalika nggunakake Mesin CNC menyang bagean mekanik mesin, teknisi kudu ngetik kabeh proses teknis, paramèter teknis lan data pamindahan sing disusun dadi program, lan kanthi cara informasi digital sing direkam ing medium kontrol kanggo ngontrol pangolahan alat mesin.

    Mesin kontrol numerik minangka jinis pangolahan non-standar, sing ngganti ukuran benda kerja utawa kinerja benda kerja.Nalika nggunakake Mesin CNC kanggo mesin bagean mechanical, teknisi kudu ngetik a

    Mangkono bisa dideleng manawa teknologi pangolahan alat mesin CNC lan teknologi pangolahan alat mesin umum meh padha ing prinsip, nanging kabeh proses pangolahan alat mesin CNC aktif lan positif, nanging uga nduweni ciri dhewe.

    Proses produksi mesin kontrol numerik lan aliran proses

    1. Proses Produksi:
    Proses ngowahi bahan mentah dadi produk diarani proses produksi.Proses produksi utamane kalebu transportasi lan panyimpenan bahan mentah, persiapan produksi, persiapan kerja kosong, pangolahan mekanik, perawatan permukaan, perakitan, tes, debugging, pangolahan anti-oksidasi lan pengepakan produk, lsp.

    Proses produksi uga bisa dipérang dadi proses produksi kabeh mesin utawa proses produksi bagean siji, ing syarat-syarat proses produksi kabeh koordinasi pabrik utawa proses produksi saka bengkel siji.

    2. Proses Teknologi:
    Ing proses produksi tartamtu, ngganti wujud lan ukuran bahan kosong langsung, ganti menyang produk sing kita butuhake, lan nggawe produk rampung utawa produk setengah rampung sing dikenal minangka proses teknologi.Proses teknologi minangka bagean penting lan penting ing kabeh proses produksi.Bagian utama proses produksi pabrik pangolahan mekanik yaiku proses teknologi mesin.

    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts

    1 7 2 3 4 8 5 6

    Apa Komponen Aliran Proses mMachining?

    1. Persiapan Prosedur Mesin:
    Proses mesin ngrujuk menyang operasi utawa sakumpulan personel operasi, kerja ing papan sing tetep utawa ing mesin pangolahan tetep, kanggo siji utawa luwih bagean kanggo rampung dening proses mesin bagean, proses mesin minangka basis komponen baris pangolahan mekanik. , uga dadi pondasi kanggo ngatur unit rencana produksi;

    2. Instalasi Workpiece:
    Clamping bagean ing mesin ing siji wektu dikenal minangka proses instalasi.Kadhangkala, ing proses sing padha, workpiece bisa uga kudu diinstal kaping pirang-pirang kanggo entuk tujuan utama.Perlu dicathet ing kene yen jumlah instalasi kudu diminimalisir ing proses pangolahan, supaya bisa nyuda kesalahan instalasi lan ngirit wektu tambahan.

    3. Langkah Proses:
    Ing lumahing pangolahan bagean, ing kahanan alat, kacepetan lan feed sing ora owah, proses ngrampungake bagean kasebut diarani langkah proses.Langkah proses minangka unit dhasar saka proses mesin;

    4. Stasiun Pengolahan:
    Kanggo ngrampungake proses tartamtu, sawise clamping siji wektu, workpiece lan peralatan dipindhah dening saben posisi, contone, karo sirah indeksasi kanggo panggilingan heksagonal, saben giliran diarani stasiun Processing.

    5. Pakan:
    Ing langkah proses sing padha, yen pangolahan relatif gedhe, sampeyan kudu nggunakake alat sing padha, kanthi kacepetan lan feed sing padha, ing permukaan pangolahan sing padha kaping pirang-pirang nglereni, saben potong diarani feed.

    img
    dhawuh

    BMT minangka produsen mesin CNC profesional, pabrik duwe mesin pangolahan presisi, nyedhiyakake CNC, mesin mekanik lan layanan liyane.
    BMT duwe pengalaman sugih ing bidang otomotif, aerospace, mechanical, pangan, energi, lenga, tetanèn, etc., kita nampa pangolahan bagean adat lan welcome sampeyan kanggo rembugan sembarang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita