Pitakonan Nyata Processing CNC Machining kang

Katrangan singkat:


  • Min.Jumlah pesenan:Min.1 Piece / Piece.
  • Kapabilitas sumber:1000-50000 Piece saben Sasi.
  • Kapasitas ngowahi:φ1~φ400*1500mm.
  • Kapasitas Penggilingan:1500 * 1000 * 800 mm.
  • Toleransi:0.001-0.01mm, iki uga bisa disesuaikan.
  • Kasar:Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, etc., miturut Request Pelanggan.
  • Format file:CAD, DXF, STEP, PDF, lan format liyane bisa ditampa.
  • Harga FOB:Miturut Gambar Pelanggan lan Tuku Qty.
  • Tipe Proses:Nguripake, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, etc.
  • Bahan kasedhiya:Aluminium, Stainless Steel, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tembaga, Paduan, Plastik, dll.
  • Piranti Inspeksi:Kabeh jinis Piranti Uji Mitutoyo, CMM, Proyektor, Pengukur, Aturan, lsp.
  • Perawatan lumahing:Oksida Blacking, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome/Seng/Nikel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, etc.
  • Sampel kasedhiya:Ditampa, kasedhiya ing 5 kanggo 7 dina apa.
  • Packing:Paket Cocog kanggo transportasi sing layak laut utawa Airworthy.
  • Pelabuhan muatan:Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, lan liya-liyane, miturut Panjaluk Pelanggan.
  • Lead Time:3-30 dina kerja miturut syarat sing beda sawise nampa Pembayaran Lanjut.
  • Detail Produk

    Video

    Tag produk

    Pitakonan Nyata Processing CNC Machining kang

    CNC Nguripake Machining

     

    Mesin presisi bisa nggawa proses manufaktur menyang tingkat sabanjure.Bisa nindakake kamulyan kanggo efisiensi operasional, nyilikake wektu turnaround, lan nyuda biaya produksi.Sapa sing ngerti iki luwih apik tinimbang salah sawijining produsen komponen CNC Turning lan Milling utama China kanthi pengalaman 15 taun ing sabuk?BMT wis nyedhiyakake bagean presisi sing luar biasa kanggo industri wiwit saiki.

    Pencegahan lan kontrol getaran pangolahan mekanik:

    Kanggo ngilangi utawa nyuda kahanan sing ngasilake getaran mesin;Kanggo nambah karakteristik dinamis saka sistem proses kanggo nambah stabilitas sistem proses nggunakake macem-macem piranti damping geter.

    Deskripsi Produk

    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts
    Precision Machining Parts

    1 2 3 4 5 6

    Precision Machining Parts

    1 2 3 4 5 6

    Precision Machining Parts

    6 1 2 3 4 5

    Precision Machining Parts

    2 1 3 4 8 6 5 7

    Napa Pilih Parts Mesin CNC Kita?

    Sedhela njlèntrèhaké beda utama lan aplikasi saka kertu proses, kertu proses lan kertu proses ing mesin.

    Kartu Proses

    kertu proses: nggunakake cara Processing biasa saka produksi kumpulan cilik siji.

    Kartu Teknologi Pengolahan Mekanik

    Kartu teknologi pangolahan mekanik: produksi batch.

    Kartu Proses

    Kertu proses: jinis produksi massal mbutuhake organisasi sing ketat lan tliti.

    imh
    Bagean mesin

     

    Prinsip pilihan pathokan kasar?Prinsip pilihan pathokan sing apik?

    Pathokan kasar:

    1. Prinsip njamin syarat posisi bebarengan;

    2. Prinsip njamin distribusi sing cukup saka tunjangan mesin permukaan mesin;

    3. Prinsip clamping workpiece trep;

    4. Prinsip supaya datum kasar ora bisa digunakake maneh ing umum

     

    benchmark apik:

    1. Prinsip tumpang tindih datum;

    2. Prinsip pathokan manunggal;

    3. Prinsip mutual pathokan;

    4. Prinsip pathokan mandhiri;

    5. Gampang kanggo clamp prinsip.

    Kothong logam industri digunakake ing mesin CNC presisi dhuwur
    Pengaruh coolant ing mesin CNC

    Apa prinsip urutan proses?

    a) Pisanan proses tingkat datum, lan banjur proses lumahing liyane;

    b) Ing setengah kasus, lumahing diproses dhisik, banjur bolongan diproses;

    c) Lumahing utama diproses dhisik, lan lumahing sekunder diproses mengko;

    d) Tata proses roughing luwih dhisik, banjur proses finishing.

    Carane dibagi tahap pangolahan?Apa keuntungan saka pamisah tahap pangolahan?

    Pembagian Tahap Pengolahan:

    1) Tahap mesin kasar

    2) Tahap setengah rampung

    3) Tahap pungkasan

    4) Tahap finishing presisi

    CNC-Machining-Lathe_2

    Bisa njamin wektu sing cukup kanggo ngilangi deformasi termal lan stres residual sing disebabake mesin kasar, supaya bisa nambah akurasi mesin sakteruse.Kajaba iku, ing tahap pangolahan kasar ditemokake cacat kosong ora kudu diproses ing tahap pangolahan sabanjure, supaya ora ana sampah.Kajaba iku, panggunaan peralatan sing cukup, alat mesin presisi kurang kanggo alat mesin presisi mesin kasar kanggo ngrampungake, supaya bisa njaga tingkat presisi alat mesin presisi;noto cukup sumber daya manungsa, buruh teknologi dhuwur spesialisasine ing tliti Ultra-tliti Processing, kang penting banget kanggo njamin kualitas produk, nambah tingkat teknologi.

    dhawuh
    dhawuh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita